Pomogao sam više od 20.000 ljudi, mogu i tebi!

Knjigovodstvene usluge samo za legende, VIPovce i DIKTATORE

Pogledaj video, postani i ti legenda!!!

OPREZ! Gledanje ovog videa može ostaviti trajene posledice prouzrokovane korisnim informacijama koje mogu da pospeše tvoje poslovanje, ČUVAJ SE!

Broj legendi sa kojima mogu da sarađujem je ograničen, zato zakaži sastanak da odmah rešimo neku nedoumicu, pitaj knjigovođu!

@knjigar_strasni 📢 Ne dođeš na posao bez razloga? 😱 Pogledaj video i saznaj šta se dešava! Poslodavac ima obavezu, ali ti ne dobijaš ni zaradu ni naknadu zarade, a taj dan! 💼💸#zaposleni #poslodavac #preduzetnistvo #knjigovodja ♬ Edit Phonk (Slowed) - Bgnzinho
@knjigar_strasni 📝 Uporedili smo klasičan ugovor o radu, ugovor o delu i ugovor o privremenim povremenim poslovima. Pogledajte video da vidite koji najmanje košta psolodavca! 💼💰 #ugovor #posao #porezi #doprinosi #zarada ♬ Ruff Ryders' Anthem - Re-Recorded - DMX
@knjigar_strasni Ima 4 minimalca, sledeće godine, Saznaj kolika će ti biti plata ako primaš minimalac. #zarada #minimalac #posao #preduzetnik #biznis ♬ Epic Inspiration - DM Production
@knjigar_strasni Ispoštovati otkazni rok ili 🚫 ne dolazi na posao!? Zakon štiti poslodavca, jer mu zaposleni može prouzrokovati štetu. 📝⏰ Zapratite za više informacija! #biznissrbija #otkaznirok #zakon #poslodavac #zaposleni ♬ Edit Phonk (Slowed) - Bgnzinho
@knjigar_strasni Muško porodiljsko je koristilo oko 370 očeva prošle godine! Otkrijte kako očevi mogu koristiti porodiljsko odsustvo i odsustvo radi nege deteta! 🤱👨‍👦‍👦 #bolovanje #roditelji #knjigovodja ♬ Show Me Your Back - FindMyName
Logo Pitaj knjigpovođu

Da li su ovo zaista najjače knjigovodstvene usluge?

Verujem da jesu, jer realno na jednom mestu dobijas BUKVALNO SVE što je potrebno kako bi jedna firma funkcionisala po Zakonu, što je  danas retkost. Konkretnije bitno je da izbegneš sledeću situaciju.

Tvoja firma treba da prestane da prži novac! Fokusom na sledeće 4 ključne oblasti gasiš vartu u tvom novčaniku, a to su: POREZI, ZARADE, RAČUNOVODSTVO I RADNI ODNOSIJa sam Ivan Obućina ispred knjigovodstva Pitaj knjigovođu i čitaj sledeće.

Obavezno ostani do kraja i ti i ja dobijamo nešto potpuno BESPLATNO!

Treba ti pod hitno finansijski PP aparat da prestaneš da pališ svoj budžet bez razloga.

Ukoliko hoćeš da to uradiš kroz poreske olakšice, pametno zapošljavanje, korišćenje raznih subvencija, optimizaciju knjigovodstvenih troškova, a pritom da ne piješ terapiju za stres, na pravom si mestu.

Konkretno, zašto bi gađao državu novcem bez razloga, kad možeš da ga iskoristiš kako ti se ćefne.

Na licu mesta ti je jasan računovodstveni/pravni deo, jer je sažvakan i objašnjen prostim jezikom koji se razume. Da si hteo da budeš računovođa ili pravnik, pa time bi se bavio, a ne svojim poslom, zar ne? Zato sam tu da pomognem na sledeće načine.

Šta tačno dobijaš kad su u pitanju knjigovodstvene usluge?

1. Poslovnu podršku 24/7, šta čekaš Pitaj knjigovođu.

Ne saznaješ informacije za svoju firmu od svoje konkurencije, sa novinskih portala, od taksiste, kod frizera itd. nego imaš opciju da pitaš knjigovođu. Usmene konsultacije su od 9 do 15h, a od 15h do sutra su email konsultacije, bolje je da pitaš nego da upadaš u probleme. Izdvajam konsultantske iz sledećih oblasti:

 

 • Porezi – konsultacijama razumeš poreze vezane za tvoju firmu i kako da ih smanjiš legalno.
 • Računovodstvo – dobijaš odgovor na pitanje: “Šta može da bude trošak koji smanjuje godišnji porez?
 • Radni odnosi – razumevanje Zakona o radu i šta se plaća, a šta ne u vezi bolovanja, regresa, toplog obroka, minulog rada i drugih obaveza je bitno, ako želiš da uštediš.
 • Zarade – obračun zarada i naknada kako treba i razumevanje propisa iz oblasti zarada ti je prilika da uštineš još koji dinar.

2. Švajcarski sat među računovodstvenim uslugama

Dokumenti su ti odmah urađeni i spremni za inspekciju ili bilo koji drugi vid kontrole u svakom trenutku, kao pravoj legendi! Troškove koristiš po zakonu, tako i smanjuješ porez na kraju godine.

 • Dokumenta se proknjiže u roku od 48 sati.
 • Po dogovoru mogu i ja da dolazim po dokumenta.
 • Garantujem tačnost, ako ne poješću licencu uz čašu vode!

3. Poreske olakšice su tu za tebe, a da li ih koristiš?

Sređuje to odmah za tebe tvoj knjigovodstveni SENSEJ! Ovo je sjajna opcija, ukoliko za to ima prostora, zašto to ne bi iskoristio? Te olakšice ne postoje bezveze, nego baš za tebe. Neke olakšice idu od 70% pa čak i do 100% smanjenja određenog poreza, tako da to stvarno vredi iskoristiti. Evo nekih:

 • Poreske olakšice zapošljavanje nezaposlenih lica je ušreda 65%, 70% i do 75%  poreza i doprinosa koje ti se vrate na račun.
 • Poreske olakšice za zapošljavanje stranaca smanjuju porez na zaradu 70% pa i 100% doprinosa za PIO.
 • Olakšice za istraživanje i razvoj tkz. R&D olakšice, skidaju sa leđa 70% poreza na zaradu i 100% doprinosa za penziono i invalidsko osiguranje, ljudima koji rade na istraživanju i razvoju.
 • IP box olakšice prosto rečeno smanjuju porez na dobit sa 15% pa i na 3% ukoliko imaš uslov da ih iskoristiš.
 • Projekat stručnog osposobljavanja moja prva plata je do 34 000 dinara za lice koje se stručno osposovljava  koje ne moraš da platiš i još mnogo toga.

4. Dobijaš penicilin za prinudnu naplatu i kamate.

Konstantan monitoring i provera poreske uprave ti smanjuje prostor za bakterije i viruse kao što su kamate, opomene, prekršaji i prinudna naplata. Upamti to su za tebe iskorenjene bolesti!

 • Poreska uprava se dovodi u RED i čisti se od sitnih i krupnih iznosa na koje se gomila kamata.
 • Minimum 4 puta mesečno se proverava poreska uprava kompletno (neki ne ulaze ni 1 godišnje).
 • Podsećanjem da platiš porez na vreme nećeš dobijati opomene.

KONKRETNI odgovori na ''teška pitanja'' su tvoji, moja baza ih broji 20.876!

 1. Kako iskoristiti poreske olakšice za novozaposlena lica, a kako za osnivača doo?
 2. Da li zaposoleni mora da ispoštuje otkazni rok?
 3. Kako izvući novac sa DOO-a na legitiman i legalan način?
 4. Kako se primenjuju poreske olakšice za inovativne delatnosti i koje su?
 5. Da li svaki preduzetnik može da podiže novac bez granice isto kao paušalac???
 6. Koliko puta može preduzetnik godišnje puta da ode u mirovanje?
 7. Koja je dokumentacija potrebna da bi se otvorilo trudničko bolovanje, a koja za porodiljsko?
 8. Ko plaća preduzetniku paušalcu poreze kad padne test samostalnosti?
 9. Da li se ulazi u PDV ako pređeš 8.000.000 dinara sa inostranim kupcima?
 10. Da li godišnji porez smanjuje bonus na zaradu?
 11. Da li se plaća porez na zakup kad zakupiš lokal ili vozilo od fizičkog lica?
 12. Koje države imaju sa nama ugovor od dvostrukom operezivanju?

Mogu napisati još mnogo pitanja, a na koja čak i tvoja konkurencija nema odgovore, jel znaš zašto? To je tako, jer sam odgovorio na preko 20.000 pitanja ljudi koji imaju firme, preduzetničke radnje i zapsolenim licima. Nikad nisam ostavio čoveka bez odgovora i na cedilu!  

Odgovori na sva ova pitanja su tvoja prednost kojom projuriš pored svoje konkurencije kao Ferari pored Fiće!

Za koga je knjigovođa koji vodi legende, VIPovce i DIKTATORE, i da li je za tebe?

Knjigovodstvena agencija Pitaj knjigovođu je i za iskusne preduzetnike diktatore, ali i za početnike u poslu kojima treba podrška, tu sam za tebe, nemaš brige! Od 2009 godine do danas sam izveo više stotina firmi, preduzetnika, paušalaca i udruženja, a moje usluge su za sledeće legende:

 

 • Za iskusne vlasnike i direktore privrednih društva
 • Preduzetnike sa isplatom lične zarade
 • Za početnike preduzetnike i paušalce koji grade svoj mali biznis
 • Preduzeća obveznike akciza
 • Za B2B ali i za B2C biznise
 • Za udruženja, organizacije, sportska udruženja

Sve u svemu za sve ljude koji žele da napreduju u poslu tako što neće da poklanjaju državi svoj novac bez potrebe, nego hoće da znaju na čemu su i kako mogu da uštede svaki dinar.

 

 

Pritom ne trebaju da budu stručnjaci iz računovodstva da bi to postigli, nego samo da koriste prilike koje su im dostupne u skladu sa zakonom, a ja ti ih predlažem i implementiram za tebe.

Toliko jednostavno.

 

 

Biram sa kim radim, a verujem da si to ti.

Privatan biznis je ozbilja stvar i ukoliko hoćeš da ti pomognem trazim bukvalno minimum od tebe kako bi dao svoj maksimum za tvoju firmu. Vođen dugogodišnjim iskustvom za mene zato postoje granice preko kojih ne želim da prelazim, a to su sledeće situacije:

 

 1. Ukoliko nikad ne možeš da se javiš na telefon ili ne odgovoriš na email po mesec dana.
 2. Ako ne možeš mesečno da odvojiš malo vremena da pokupiš i predaš dokumetaciju, pa se onda papiri izgube.
 3. Ukoliko svesno zanemaruješ svoju firmu.
 4. Ukoliko povlačiš ishitrene poteze bez konsultacija.
 5. Ako nećeš da plaćaš knjigovodstvene usluge redovno bez razloga ili daješ poslednji dinar na njih, ne želim da nosim takav teret.
 6. Ukoliko si izuzetno konfliktna ličnost i ne možeš da podneseš pritisak privatnog biznisa, bolje zatvori firmu.

Ja tražim saradnika/saborca za čiji biznis ću da dam svoj maksimum, a to ne mogu sam, jer saradnja je dvosmerna ulica. 

 

Znak koji pokazuje dva puta

Ko su legende, VIPovci i DIKTATORI?

Legende, VIPovci i DIKTATORI su moji omiljeni saradnici. Sa mnogima sam od samog njihovog početka. Iskalili smo želežo 1000 i 1000 puta, praktično smo neuništivi kao Bata Stojković u Ko to tamo peva! Tako reći prošli smo uspešno toliko kontrola zajedno da im se  ne zna broj.  Naviru emocije dok ovo kucam, jer je to veliki deo njihovog i mog života kroz koji idemo zajedno kao saborci!

 

Legende!

Čuli ste za legende, ali ih je samo neko video, kao Nesi u Loh Nesu. Legende su solisti, samostalni stručnjaci koji u tišini rade i zaradeImaju 10ak faktura mesecno, većinu posla rade sami, jer da ne rade sami ne bi bili legende. Ja se sa svojim legendama čujem za papire, a oni mene zovu 1-2 mesecno za konsultacije. Što bih ja rekao jave mi se samo da znaš da postoje, baš kao prava legenda!

VIPovci!!

Premium tretman je za VIPovca uvek zagarantovan. Koža, klima, đakuzi i konsultacije. VIPovci nisu solisti, oni imaju zapsolene. Sa 50ak faktura VIPovac ide crvenim tepihom u paketu sa još 100tinak izvoda. VIPovci traže poseban tretman čak i u Poreskoj upravi, jer koriste poreske olakšice za svoje zapsolene i osećaju se posebno, jer to i jesu!

DIKTATOR!!!

Diktator nema sve privilegije, on je privilegija! Ovaj magnat diktira igru i to ne krije. Diktator zove skoro svaki dan, nekad i više puta dnevno i moraš da se javiš inače ode glava! Nekad pomislim da se više brine za moje zdravlje od familije, a ne šalim se. Ima sve fakture i sve izvode koji postoje. Diktator ima razrađen biznis koji zahteva veliku količinu posla.

Cena knjigovodstvenih usluga za legende, VIPovce i DIKTATORE

Kod mene je sve transparentno pa i cena knjigovodstvenih usluga. Nema skrivenih troškova, sve je stabilno, onako kako se dogovorimo, samo je bitno da nađeš paket usluga koji ti odgovara, tj. da li si legenda, VIPovac ili DIKTATOR.

Legenda

Retka zverka u biznisu uglavnom solista!
120
100 Mesečno
 • 3 konsultacije mesečno
 • do 20 zajedno izlaznih i ulaznih faktura
 • obračun zarade je besplatan za 1 zaposlenog
 • 5 email konsultacija
 • samostalno dostavljaš dokumentaciju
neviđeno

VIPovac

Samo skupo , samo premium uslugeza VIPovca!!!
150 Mesečno
 • 5 konsultacija
 • od 20 do 50 izlaznih/ulaznih faktura
 • obračun zarade je besplatan za 3 zapsolena
 • 10 email konsultacija
 • dolazak po dokumentaciju je naš 1 mesečno
bahato

DIKTATOR

Jedan jedini, nepobedivi, nezamenjivi!
300 Mesečno
 • Neograničene konsultacije
 • 100 ulazanih/izlaznih faktura
 • Besplatan obračun zarada za 10 zapsolenih
 • Zar DIKTATORI koriste mail? Email besplatan!
 • Dolasci po dokumenta su naši!
no limits

Napomena. Nije ista cena za preduzeće koje je u sistemu PDV-a i preduzeće van sistema PDV-a koje vodi poslovne knjige ili preduzeće obveznika akcize i PDV-a i malog paušalca. Hoču reći da cena zapravo zavisi od mnogo faktora, a utvrđujemo ih zajedno na konsultacijama koje dobijaš besplatno na kraju teksta.

 

VAŽNO, broj legendi sa kojima mogu da sarađujem je ograničen

Trenutno mogu da primim maksimum 15-ak legendi, jer ne želim da radim ofrlje za ljude sa kojima delim skoro svaki radni dan. Čak i taj broj legendi nije zagarantovan. Ukoliko primim više većih firmi, broj saradnika se drastično smanjuje

 

ČESTITAM, dobijaš BESPLATNE konsultacije od 30 minuta, a ja priliku da ti pomognem!

Živeli!!! Stigli smo do kraja i dobijaš priliku da mi postaviš pitanje potpuno BESPLATNO, da se izjadaš, da se složimo da porez nije fer i da se dogovorimo koga bi gađali paradajzom. 

 

 

Ponavljam nisam vratio čoveka bez odgovora, evo nekih pitanja van mojih legendi.


Sve u svemu pređimo ra reči na dela, PITAJ KNJIGOVOĐU i ajmo da rešimo odmah neki problem!